Ingen forstår hvorfor kosedyret forsvinner. Men så fanger kamraet tyven!

Når en baby vokser opp kan et kosedyr telle som et ekstra familiemedlem for den. Ikke bare fordi det er mykt å klemme, det kan hjelpe mot frykt mot noe og fantasien kan løpe løpsk med dem.

Det er ikke bare menneskebarn som liker kosebamser, selv dyr liker det! Det fikk de ansatte på dyrehjemmet til å sette opp et kamera for å se når en av deres store teddybjørner alltid forsvant – og fanget tyven gjorde de.

Det er et under når det kommer til hunder og deres leker. Noen liker baller, andre foretrekker høylytte små leker. Men denne hunden elsker virkelig sin store bamse. Men hunden ville ikke bare leke med den – han likte bamsen så my at han ville ta en lur med den på en spesiell plass.

Å sove med sin beste bamse ser ut til å være uslålig til den lille hunden – og uansett hvor hardt han jobber for å få inn den store bamsen i det lille buret, så forstår jeg at han virkelig vil det!

 

Uansett hva hunden liker å leke med, kan alle se seg selv litt i denne videoen. I klippet under kan du se når han trekker bamsen inn i buret, selv om jeg håper hunden har en annen, litt mer åpent sted å sove. Dette blir sikkert en koselig lur!

Se videoen nedenfor og del gjerne på facebook!
Kommentarer

kommentarer