Hun overlevde flystyrten som drepte 107 personer. Men 12 år senere SJOKKERER hun Simon!

I 2005 styrtet et fly som drepte 107 mennesker, i en alder av 16 overlevde Kechi. Bare hun og en annen overlevde den tragiske ulykken. På sykehuset, med store skader, snudde Kechi til musikk. Det var hennes knep for å behandle traumer og vanskelige perioder.

«Når jeg lå på sykehussengen, ute av stand til å bevege meg, var det musikken jeg flyktet til, det gjorde så masse for meg». 4 år etter styreten var Kechi tilbake på skolen og tok eksamen og ble uteksaminert. 12 år etter styrten – og etter å ha gjennomgått 100 operasjoner for å reparere skadene på kroppen og ansiktet – stilte Kechi seg på scenen i «America’s Got Talent». Det skulle bli en opptreden som få kom til å glemme.

 

Ikke bare delte hun sin sterke historie med hele verden, hun avsløre også at hun hadde en fantastisk stemme. Under Kechis sterke og vakre tolkning av Ed Sheeran «Thinking Out Loud» kan ikke engang Simon Cowll sitte stille på stolen sin. Ingen av dommerne forventet at Kechi skulle ha et slikt talent og fantastisk stemme.

Se videoen nedenfor og del gjerne på facebook!

Kommentarer

kommentarer