Har du DENNE linjen i hånda di? Da har du god grunn til å være fornøyd. Bare les dette!

Kunsten å lese hender kalles Palmistry. Palmistry har flere tusen år gamle tradisjoner og er kjent fra Kina og India ca 2000 år før kristus. De som tror på denne metoden, mener at en kan forutse fremtiden til en person og muligheter, ved og se på linjer, mønstre og former av mennesklige hender og fingre – og fremfor alt i håndflatene. Vi har mange linjer i våre håndflater, men det er en linje som skiller seg ut – på håndleserens språk så kalles det englelinjen.

 

 

Ikke alle har en sånn linje i hånden sin, men mange mener at de som har det burde være fornøyde. Mange tror at folk som er så heldig å ha denne linjen i håndflaten sin, har en skytsengel som passer på dem. Engellinjen er parallell med livlinjen, bare litt høyere opp på siden. Det sies at hvis du har denne engellinjen, så vil du takle alle hindringer og være heldig gjennom hele livet.

Se videoen og del gjerne på facebook!

Kommentarer

kommentarer