19-åringen tar bilde av dødsulykken. Men hun merker ikke den UFATTELIGE detaljen på bildet!

19 år gamle Anisa Gannon tok dette bildet på vei til jobb, og det sprer seg nå som ild i tørt gress over hele verden!

Anisa var på vei til jobb når trafikken foran henne plutselig sakket ned og stoppet opp. Veien hadde blitt sperret på grunn av en tragisk bilulykke, og 19-åringen tok et bilde av åstedet slik at hun kunne bevise for sjefen sin hvorfor hun var sen. Men det Anisa ikke visste på det tidspunktet var at tre mennesker hadde blitt drept i ulykken.

23 år gamle Hannah Simmons kjørte ut den dagen sammen med sin beste venn og sin 9 måneder gamle datter, Alannah. De skulle til legen, men kom seg aldri dit. Hannah mistet kontrollen over kjøretøyet, og endte opp med å frontkollidere med en lastebil. Alle tre døde umiddelbart.

Senere så Anisa over bildet hun hadde tatt på ulykkesstedet, og oppdaget noe hun ikke hadde lagt merke til før. Bildet viser en tydelig lysstråle som strekker seg fra bilvraket og opp mot himmelen.

Mødrene til Hannah og bestevennen fikk se bildet, og de bryter øyeblikkelig ut i gråt.

«Dere aner ikke hvor mye dette bildet betyr for meg. Det er som om jeg kan se dem dra til himmelen,» sier Dana Buteau, moren til Hannahs beste venn.

Til tross for at det kan finnes helt logiske forklaringer på lysstrålen i bildet, har dette vært til stor trøst for de pårørte.

 

 

SE videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med venner og familie på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer