Han vinker farvel til familie og venner. Så filmer han sin SISTE tur

38 år gamle David Holmes fra England skulle bare ut en tur med motorsykkelen sin en vakker dag i juni. Han elsker følelsen av frihet han får på motorsykkelen, og kjører raskere og raskere. På hjelmen sin har han et kamera som filmer hele turen.  Lite visste han at kameraet skulle fange hans siste tur noensinne.

David følger trafikkreglene, men har ikke sjans mot bilen som plutselig svinger over inn i kjørefeltet hans foran ham.

Moren hans, Brenda, er helt utrøstelig, men ønsker at andre skal ta lærdom av ulykken til sønnen slik at det ikke skjer igjen.

Derfor har hun valgt å publisere Davids siste tur… inkludert kollisjonen med bilen. Hun sier: «Jeg vet at han elsket farten, men han elsket også livet. Det var ikke lett for meg, men jeg håper noen andre kan dra nytte av denne advarselen. At folk sakker ned farten og at de er oppmerksomme i trafikken.»

 

Videoen blir brukt i en britisk politikampanje. «Hvis vi kan klare å forhindre bare ett dødsfall, har ikke David dødd for ingenting.»

Ikke alle vil være enige at man bør publisere en slik video, men man kan ikke si noe imot at det er en svært rystende oppvekker.

SE den brutalt åpne videoen nedenfor og DEL den med vennene dine på Facebook – kanskje vi sammen kan hjelpe Brenda sørge for at sønnen ikke døde forgjeves.

 
Kommentarer

kommentarer