De to terrengsyklistene aner fred og ingen fare. Men så kommer bjørnen STORMENDE mot dem!

Å dra på sykkeltur er for meg en avslappende affære. Man pakker kanskje med seg litt deilig mat og drikke i kurven foran, og samler noen venner for å dra på piknik. Men slik var det ikke for disse syklistene!

De to mennene i videoen nedenfor er nemlig terrengsyklister, og syklet på spreng gjennom en skog i Slovakia mens de filmer turen sin. Men det de skulle fange på kameraet den dagen var et litt for nært møte med naturen.

Ut fra intet bykser det plutselig en diger bjørn mot den fremste syklisten – og den har en fryktinngytende fart og styrke. Kompisen bak med kameraet er nok minst like redd som han som blir jaget – tenk om bjørnen plutselig snur!

Adrenalinet til syklistene må ha gått til himmels i disse lange sekundene der de blir forfulgt av den illsinte bjørnen. Heldigvis gikk det bra denne gangen, men det var jammen nære på!

 

SE den utrolige videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer