Babyen besøker dyreparken ikledd en løvedrakt. Men VENT til du ser løvenes reaksjon!

Vesle Aryeh er bare 11 måneder gammel, og han ELSKER løver! Det morsomme er at navnet hans faktisk betyr løve på hebraisk. Så når fadderne til Aryeh bestemte seg for å ta ham med seg til dyreparken, sørget moren hans for at han hadde på seg den fineste løvedrakten sin.

Løvene i dyreparken ble snart nysgjerrige på den lille tassen som krøp rundt i vinduet, kledd ut som en liten løve. De ser litt forvirret og bekymret ut over at den lille løven var på FEIL side av glasset, og det ser ut som om de prøver å få tak i ham!

Løvenes redningsaksjon må bare sees med egne øyne – dette er bare altfor søtt!

 

SE videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med venner og familie om den fikk deg til å smile!

 
Kommentarer

kommentarer