Gjør livet ditt lettere: Her er 7 uventede ting du ALDRI hadde trodd du kunne vaske i oppvaskmaskinen!

Oppvaskmaskinen er ikke lenger bare for skitne tallerkener, bestikk, kopper og glass. Faktisk har vi samlet sju uventede ting du lett kan vaske i oppvaskmaskinen, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

1. Sportsutstyr

Capser, knebeskyttere, o.l. kan fint vaskes i vaskemaskinen, og vil bli helt rene og pene!

2. Leker

Sommeren er på frammarsj, og det er kanskje på tide å vaske av sommerlekene før du lar barna stappe dem i munnen igjen? Legg små leker i bestikkkurven slik at de ikke ligger løst, og snart kan du få rene, pene og hygieniske leker til barna igjen!

3. Koster o.l.

Vi bruker svært mange redskaper til å vaske hus og hjem med, men det kan være lurt å vaske disse en gang i blant for å sørge for at de er helt rene! Bare sleng dem i oppvaskmaskinen og kose deg med en kopp kaffe imens!

4. Støvler, flipflops, og børster

Unngå å bruke såpe på disse gjenstandene, men vask dem heller i oppvaskmaskinen med litt bakepulver.

 

 

 

5. Viftegitter o.l.

Dette er gjenstander som samler opp masse støv, men du kan vaske dem lett i oppvaskmaskinen!

6. Lampeskjermer

Om disse ikke er spesielt knuselige så kan du fint vaske dem i oppvaskmaskinen!

7. Glasskrukker MED mat!

Her er det merkeligste bruksområdet for oppvaskmaskinen din: Du kan bruke den til å lage mat! Bruk en glasskrukke med et tett lokk, bland i ingrediensene du trenger, rist godt og «kok» det i oppvaskmaskinen. Dette vil i tillegg hindre at maten blir tørr pga. fuktigheten i maskinen – se videoen under!

Videoen nedenfor viser nøyaktig hvordan du kan bruke oppvaskmaskinen til alle disse tingene, så ta en titt!

Se videoen, og DEL disse tipsene med venner og familie på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer