Hundeeieren filmer postmannen i hemmelighet. Men det som skjer på 0:12 SMELTER hjertet mitt!

Dette er den nye videoen som tar Facebook med storm!

Michael Collins, fra New Zealand, har gjemt seg i vinduet med et kamera i hånden mens han filmer Schæferhunden sin foran huset. Så kommer postmannen.

Under videoen på Facebook skriver Michael: «Jeg ville bare dele noe kult! Hver dag, om vi har fått post eller ikke, så stopper alltid denne postmannen for å klappe hunden min som bare er 9 måneder gammel. Han blir alltid sett på som en farlig eller utilnærmelig hund – kanskje fordi han er så stor. Han verken bjeffer eller knurrer, men denne fyren tar seg alltid tid til å gå av sykkelen for å klemme og klappe ham! Jeg vet ikke hvem jeg skal tagge for at han skal se dette! Men tusen takk, fortsett det gode arbeidet, og du har garantert en venn som venter på deg!!»

 

SE den utrolig søte videoen nedenfor, og DEL den videre med vennene dine på Facebook hvis den gjorde dagen din litt lysere!

 
Kommentarer

kommentarer