Hele verden sørget over prinsesse Diana. Men da fremførte Elton John verdens VAKRESTE hyllest!

Det er nok mange av oss som husker akkurat hvor vi var og hva vi gjorde når vi fikk høre at prinsesse Diana hadde gått bort etter en tragisk bilulykke i Paris den 31 august 1997.

Hele verden sørget over prinsessen, og hjemme i Storbritannia ble hun begravet 6 september. Over 2000 mennesker møtte opp i begravelsen hennes i Westminister Abbey i London, og den vakre seremonien ble fulgt av over 32 millioner mennesker i Storbritannia. Dette gjør den til det mest sette TV-øyeblikket i landets historie.

Millioner av mennesker over hele verden fulgte med på begravelsen, og Londons gater var fulle av hundretusener av mennesker som var samlet for å sørge og hedre den elskede prinsessen.

På seremonien i Westminister Abbey skulle Elton John synde del vakre sangen «Candle In The Wind», som var en hyllest til Marilyn Monroe.

 

Men rett før begravelsen hadde Elton sammen med tekstforfatteren Bernie Thurpin skrevet om sangen til ære for Diana, med tittelen «Goodbye England’s Rose». Og når han satte seg ved pianoet og begynte å synge var det nesten umulig å holde tårene borte.

Tenk at musikk kan bety så mye i en slik stund. Sangen har blitt et symbol på Diana, og hvor høyt hun var elsket av folket – sitt eget og over hele verden.

Denne sangen gjør meg virkelig rørt hver gang jeg hører den. Del den gjerne videre med vennene dine på Facebook, slik at de også kan se og høre Elton Johns vakre hyllest til Diana igjen!

 
Kommentarer

kommentarer