Mannen har tatt 2 parkeringsplasser for seg selv. Men det kommer han snart til å ANGRE på!

Parkeringsplasser er det stedet jeg forakter andre mennesker mest… Her kommer det folk som bare tenker på seg selv, ikke ser seg for, og har helt tunellsyn. Alt de bryr seg om er bare å parkere bilen og gå inn å shoppe, og de blåser helt i om de har stilt seg riktig i parkeringsfeltet. Noen som føler det samme som meg her?

Den lille røde bilen du ser i videoen er kjørt av en slik person. Han har faktisk gått så langt som å parkere bilen midt mellom to parkeringsfelt, slik at ingen andre får plass.

Det finner ikke disse gutta seg i.

 

To menn med noen svære biler kommer inn etter ham, ser den idiotiske parkeringen, og bestemmer seg for å gi ham en dose av sin egen medisin!

De to kjører inn på hver sin side av bilen, slik at det blir umulig å åpne dørene. SE hvor sur mannen blir når han kommer ut igjen!

Jeg støtter disse karene helhjertet, og vil egentlig gi dem tittelen «hverdagshelter». Forhåpentligvis lærer denne mannen av opplevelsen og parkerer aldri så idiotisk igjen!

SE den morsomme videoen nedenfor, og DEL den videre med vennene dine på Facebook! Jeg garanterer at du komme til å nyte å se på dette!

 


 

Kommentarer

kommentarer