Mannen skjeller ut kona når hun føder i den nye bilen hans. Men svaret hennes er KLINKENDE klart!

Dr. Brian Snyder jobber som akuttkirurg, og fikk nylig være vitne til en helt unik opplevelse.

Han var på vei ut av sykehuset da han så en kvinne som var begynt å føde i en bil som var parkert utenfor. Han skjønte med én gang at det ikke var tid nok til å få henne inn på sykehuset, så han måtte handle raskt. Men det som skjedde etter fødselen kunne ingen ha gjettet!

Dr. Snyder fikk hjulpet til med fødselen i forsetet på bilen, og godt var det, ellers hadde det kunne gått skikkelig galt. Han måtte be kvinnen slutte å pushe da babyen hadde fått navlestrengen rundt nakken. Heldigvis fikk han reddet babyen, og lettelsen til alle rundt var til å ta og føle på!

 

I lykkerusen spør Dr. Snyder den nybakte pappaen om han vil klippe navlestrengen, og mannen går lettet frem til kone og barn for å gjøre denne æren.

Men, som mange vet, kan det bli ordentlig grisete når man føder. Dr. Snyder trodde først at mannen skulle besvime – men det var en langt verre reaksjon den nybakte faren skulle gi. Han ser sin utslitte kone rett i øynene og sier: «Kjære, hva søren?? I vår nye bil! Med skreddersydde seter! Kunne du ikke ha ventet 15 minutter ekstra!?»

Denne kommentaren var den siste dråpen for den nybakte mammaen – så hun gjorde det eneste rette i denne situasjonen!

Historien er hentet fra virkeligheten og er en del av Discovery serien «Untold Stories of ER».

SE videoen nedenfor for å se hva kona hans gjorde, og DEL denne historien med alle vennene dine på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer