SLIK kan du få nydelige krøller i håret uten å bruke varme. Resultatet? Dette MÅ prøves!

Jeg elsker bølger og krøller i håret, men jeg hater krølltangen som ødelegger og tørker ut håret mitt!

Å bruke en krølltang for å få krøller i håret er veldig lettvint, men det sliter virkelig på håret. Et alternativ er å kjøpe inn en masse dyre produkter som skal beskytte håret mens man krøller det, men det finnes en enklere metoder å krølle håret på, uten at det er dyrt, sliter på håret, eller krever årevis med frisøropplæring!

Denne jenta finner nemlig bare frem to pannebånd, plasserer dem rundt hodet, og snurrer håret pent inn i dem. La det stå i 45 min (eller evt. sov med dem for et langvarig resultat) og løs opp håret forsiktig. Resultatet ser helt nydelig ut!

SE videoen nedenfor og DEL dette tipset med vennene dine på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer