Han setter seg for å synge, men så snart han åpner munnen får jeg SJOKK! Dette er jo umulig?

Det er mange ting som skal være på plass for at en sanger skal klare å bygge opp en karriere av talentet sitt. Teknikk, evne, lidenskap, formidling og særegenhet er bare noen få av de tingene sangere trenger i dag for å lykkes. Og denne fyren har alt. Og enda litt til!

For han har nemlig noe helt unikt ved seg, som de fleste ikke vil tro før de får både se og høre det med egne øyne og ører. Han setter seg ned for å synge «The Prayer» som synges av en mann og en kvinne. Men denne fyren trenger ingen kvinnelig partner – han tar begge stemmene helt perfekt på egenhånd!

 

SE og HØR det selv i videoen nedenfor, og del dette utrolige talentet med dine venner og kjente på Facebook – de kommer ikke til å tro det de heller!

 
Kommentarer

kommentarer