Barna går inn på scenen. Men når jenta til høyre avslører låtvalget blir det HELT stille i arenaen.

Å gjøre ære på Leonard Cohens udødelige mesterverk «Hallelujah» er ingen lett oppgave da det virkelig krever en god, sår og ærlig stemme. Og det er nettopp derfor det er så fantastisk å se disse fire barne trollbinde en hel arena med denne sangen under den russiske versjonen av The Voice Kids.

Så snart den lille jenta til høyre forteller dommerne at de skal synge «Hallelujah» blir det helt musestille i salen. Hun begynner å synge og avslører at sangen er svært passende: Hun høres ut som en liten engel.

Dommerne og publikum sitter med gåsehud som bare intensiveres etter at flere av barna stemmer i og synger med.

Det utrolige er at de fire barna (Artem, Julia, Marsel og Xenia) ikke engang er en gruppe – de har bare blitt plassert sammen denne dagen for å gjennomføre en gruppekonkurranse.

 

Til tross sin unge alder viser barna et helt utrolig talent, og er svært profesjonelle. De får det nesten til å virke som om de har stått på scenen hele livet!

SE videoen nedenfor, og hør på når disse talentfulle barna synger sin tolkning av «Hallelujah». Del filmen gjerne videre med vennene dine på Facebook slik at de også får gåsehud!

 
Kommentarer

kommentarer