Han heller EDDIK i vaskemaskinen. Resultatet? Dette MÅ du bare prøve!

Husarbeid er ofte en kjedelig del av hverdagen, og blir enda kjedeligere når det oppstår problemer og hindringer underveis. Du har kanskje opplevd det selv: Du har hevet på en maskin med klær, men når du henger dem til tørk lukter de surt, og du blir nødt til å vaske dem igjen, bare at denne gangen drukner du tøyet i parfymerte vaskemidler for å maskere lukten. Men nå er det slutt på det!

Og nei, du trenger ikke dyre produkter heller: Alt du trenger er hvit eddik du får kjøp på enhver matbutikk. Her er alt du kan bruke eddiken til:

1. Hell litt eddik over klærne, og la eddiken forsterke effekten av vaskemiddelet. På denne måten hindrer du at fargede klærne falmer!

2. Hell litt eddik der du vanligvis heller tøymykner. Eddik har nemlig samme effekt, men forurenser mindre og er langt mer skånsom for klærne!

3. Svette- og deodorant-flekker kan vaskes bort ved å bruke eddik på grunn av surheten i produktet.

4. Unngå flekker forårsaket av vaskemiddel-rester.

5. Hvit eddik vil eliminere lukt, selv de mest vedvarende!

6. Fjern vanskelige flekker ved å legge klærne i bløt over natten i varmt vann med en kopp med eddik, og deretter vask som normalt.

7. Eddik forhindrer at lo og hår fester seg, så dette er et triks alle dyreelskere  bør få med seg!

8. For å vaske delikate plagg kan du fylle opp vasken eller en bøtte med vann og helle oppi seks spiseskjeer med eddik, og vaske klærne for hånd – så vil du garantert se resultater!

9. Eddik kan også brukes til å rengjøre vaskemaskinen selv!

 

Så prøv eddik neste gang du vasker klær – dette trikset er elsket og brukes jevnlig av mange! DEL disse tipsene videre med venner og familie på Facebook!

 
 

Kommentarer

kommentarer