Blir det en gutt eller jente? DENNE faren finner det ut på en frekk måte!

Det herlige paret i videoen venter barn, og hun bestemmer seg for å avsløre kjønnet på babyen til kjæresten sin på en svært unik måte.

Hun bakte en kake der hun dekorerer toppen med «gutt eller jente». Inni kaken vil kremen være farget blå om det er en gutt, og rosa om det er en jente. De skulle egentlig kutte kaken sammen senere, men hun bestemte seg heller for å overraske kjæresten sin – når han sover søtt.

Du kan hoppe frem til 2:50 på videoen: Henry ligger og sover i sengen når hun lister seg inn med kaken og et kamera, og hun fniser og ler gjennom hele videoen. Hun kryper opp i sengen med kaken, og før Henry vet ordet av det så har han kake i hele ansiktet!

 

Han er helt sjokkert, men så skjønner han hva det er han har i hele ansiktet – og plutselig ser han fargen på kremen.

SE den utrolige reaksjonen hans, og del dette gjerne videre med vennene dine på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer