Spis DETTE til frokost hver morgen og gå raskere ned i vekt!

At frokosten er dagens viktigste måltid er et kjent ordtak mange steder i verden, og du bør alltid sørge for at den er sunn og næringsrik. På denne måten får du masse god energi i deg med én gang du står opp, og er klar for å takle en travel hverdag med glans!

En god frokost setter også i gang metabolismen din, så om du prøver å gå ned i vekt bør du aldri hoppe over frokosten! Om du gjør det kommer bare suget etter noe søtt eller usunt øke utover dagen, og det kommer til å bli langt vanskeligere å ta sunne valg resten av dagen.

Og noen frokoster er bedre enn andre. En fersk studie publisert i Annals of Nutrition & Metabolism oppdaget at den beste frokosten var havregryn!

I forsøket var det 36 kvinner og menn som ble delt inn i tre grupper.

Alle deltagerne fikk like mange kalorier hver dag, men den første gruppen fikk havregryn, den andre fikk cornflakes, og den tredje drakk bare vann til frokost. Lunsj var likt for alle.

 

Havregryn forblir lenger i magen, energinivåene holder seg stabilt oppe, og man føler seg mettere lengre. Cornflakes derimot hever blodsukkeret raskt før den enkelte opplever en plutselig nedgang i blodsukkeret.

Det finnes mange studier som sier det samme, og det viser seg at ved å spise havregryn til frokost hjelper man vekttap ved at man småspiser mindre og dermed reduserer kaloriinntaket utover dagen.

Se videoen nedenfor, og del dette tipset gjerne videre med vennene dine på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer