Drikk DETTE på tom mage i en uke! Resultatet kommer til å overraske deg!

Å gå ned i vekt er både en vanskelig og stressende prosess, og de fleste skulle nok ønske at man kunne få litt ekstra hjelp underveis. Mange tyr til dyre fettforbrennere, slankepiller eller diett-shaker, men vi kan gi deg ett alternativ som har fått mye oppmerksomhet på nett – og er helt naturlig og billig!

For det finnes ingen magisk løsning, men du KAN gjøre det lettere for deg selv. I tillegg til å spise sunn og god mat, drikke nok vann og trene flere ganger i uka, kan du hjelpe kroppen å komme i gang med den naturlige fettforbrenningen hver morgen ved å drikke dette på tom mage:

 

Du trenger:

1 sitron

60 g persille

2 dl vann

 

Beskrivelse:

Skjær sitronen i to og press ut sitronsaften. Hakk deretter persillen til fine småbiter, bland ingrediensene i et glass og tilsett vann.

 

Dette MÅ tas på tom mage! Så drikk det med én gang du står opp, så kan du gå å stelle deg, deretter spise frokost og så komme deg av gårde på jobb! Drikk det i 6 dager og ta så en pause på 10 dager.

Denne drikken stimulerer nemlig kroppens fettforbrenning, samtidig som den tilfører den med viktige næringstoffer. Stoffskiftet vil styrkes, og du kommer til å være full av energi! Og det gjør det jo også litt lettere å komme seg ut i aktivitet – høres bra ut?

Prøv det  dag, og se om ikke det funker for deg også! Del dette tipset gjerne videre med vennene dine på Facebook.

 
Kommentarer

kommentarer