Babyen savner mammaen sin. Men du må se pappaens GENIALE triks!

Enhver nybakt mamma eller pappa kan fortelle deg hvor vanskelig det er å forlate babyen sin – selv bare for en liten stund. Og det er ikke særlig lett for babyen heller, som vi ser i denne videoen!

Moren til denne søte babyen måtte ut en dag for å løpe noen ærender, og etterlater far og sønn hjemme alene. Men det tar ikke lang tid før den lille vil ha mammaen sin tilbake, og når hun ikke kommer er han helt utrøstelig.

 

Men fedre er heldigvis fulle av gode ideer! Etter mye nytteløs trøsting, løper denne faren for å hente mors brukte genser, og gir den til sønnen. Og reaksjonen er umiddelbar – dette må du bare se med egne øyne!

Se den HERLIGE videoen under, og del den gjerne med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer