Den 12-årige jenta gir operastjernen GÅSEHUD. Om 57 sekunder skjønner du hvorfor!

Det er noen ganger man bare VET at personen du ser på er en uslepen diamant, og at de kommer til å bli noe stort. Disse personene har et utrolig talent, sjarm og noe ekstra.. en x-faktor om du vil.

Det er nettopp denne følelsen jeg sitter igjen med etter å ha sett denne videoen.

12-årige Amira Willighagen har siden hun var bare 7 år gammel drømt om å bli operastjerne. I time etter time har hun sittet foran dataen og studert de største operastjernene og prøvd å etterligne dem. Og med en vilje av stål, og en brennende motivasjon så har hun absolutt kommet langt.

Amira VANT faktisk «Holland’s Got Talent» som 9-åring, og hun ble en verdenssensasjon over natten. Og hun bare fortsetter å vokse.

Under en konsert i Sør-Afrika i fjor sommer holdt 12-åringen en duett med operastjernen Patrizio Buanne. Men til tross for at han har hatt en stor karriere innen opera siden lenge før Amira var født, var det hun som fikk publikum til å måpe med sin nydelige stemme.

 

Bare hør på denne nydelige duetten selv, og på 0:57 får du høre Amira trollbinde alle i rommet – inkludert operastjernen Patrizio Buanne!

Se videoen nedenfor og DEL dette utrolige talentet med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer