Er det DETTE eldre folk gjør for moroskyld? Jeg klarer ikke slutte å le!

At man har det mindre gøy når man blir eldre er bare tull! Et liv med strikking og endeløs TV-titting er så absolutt ikke for alle, og her i Norge blir jeg ofte imponert over «gamlingenes» aktive livsstil. Jeg har selv en bestemor som er sprekere enn meg selv, og latteren hennes kan man høre titt og ofte.

Den eldre kvinnen i videoen under og min egen bestemor er nok to av samme sorten, og setter pris på litt humor i hverdagen.

I videoen kjeder kvinnen seg mens mannen kjører, så hun bestemmer seg for å herme etter ham – med et falsk ratt. Men når de kjører opp ved siden av en yngre mann bestemmer hun seg for å skremme ham litt!

 

Se videoen selv nedenfor, og del den gjerne videre med venner og familie på Facebook. HUSK: En god latter forlenger livet!
Kommentarer

kommentarer