Denne mannen klipper håret for første gang på 16 år. Reaksjonen? Kona kjenner ham knapt igjen!

Historier om tap og sorg er sjelden lette å høre på, men de er likevel viktige å dele.

Moren til Kevin døde av kreft for 16 år siden, og siden den dagen hadde han latt håret gro slik at han kunne samle inn penger til veldedigheten Locks of Love. Men når han deltar på the Rachel Ray Show kan han se frem til å få seg en skikkelig makeover!

Det hele startet egentlig når moren måtte barbere av seg alt håret etter behandlinger, og Kevin ønsket å hjelpe. Locks of Love er en organisasjon som har som mål å gi parykker til syke barn uten at familiene skal måtte betale for dem. Man må donere minst 25 cm langt hår for at organisasjonen skal klare å bruke det.

Gjennom de 16 årene siden morens død har han samlet og barbert bort alt håret tre ganger. Nå er det på tide med en ny klipp, men denne gangen er det Stacy London fra showet ‘What Not to Wear’ som fikser en total makeover, som inkluderer en oppdatering av rock n’ roll stilen hans.

Kevin er litt nervøs før forvandlingen, men det trenger han ikke! Dette er den flotteste makeoveren jeg har sett, og du må bare se forvandlingen med dine egne øyne!

 

Se filmen under, og del den med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer