Jenta uten armer ble forlatt av moren. Men når hun setter seg ved pianoet begynner ALLE å gråte!

Når Lorelai Mosnegutu var nyfødt ble hun øyeblikkelig gitt bort til et barnehjem. Mammaen hennes ville ikke ha noe med henne å gjøre fordi den lille jenta ble født uten armer. To år etterpå ble hun heldigvis adoptert. Nå kunne livet til den vesle jenta begynne på ordentlig!

For kort tid siden tar Lorelai en avgjørelse: Hun vil delta på den rumenske versjonen av Norske Talenter. Men når juryen spør hva hun skal gjøre får de ett svar de aldri hadde forventet fra ei jente uten armer. Hun skal nemlig synge og spille piano!

Juryen blir ganske så forvirret, og spør forsiktig om hvordan hun har tenkt til å få det til. Men når Lorelai fremfører stykket sitt, er det ingen tvil om at hun vet AKKURAT hva hun skal gjøre, og hvordan hun skal gjøre det.

 

Både juryen og publikumet får hakeslepp, og så kommer tårene. Denne utrolige opptredenen har gått viralt på bare noen dager, og dere kommer til å skjønne hvorfor om dere ser videoen under. Vent til du kommer frem til ca. 1.35 inn i klippet, så kan jeg garantere at dere kommer til å bli imponerte!

DEL denne utrolige videoen med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer