Etter 63 års ekteskap døde paret med få minutters mellomrom. Så oppdager sønnen noe UFORKLARLIG!

Denne rørende historien gir ny mening til løftet «til døden skiller oss ad».

Henry og Jeanette De Lange kunne skryte av 63 år sammen som mann og kone, og ble 86 og 87 år. Jeanette hadde slitt med Alzheimers i mange år og måtte bo på et pleiehjem, og Henry fikk prostata kreft noen måneder før han døde, men han besøkte henne hver eneste dag. Men den 31 juli 2016 fikk barna deres beskjed om at Henry og Jeanette var blitt dårligere, og at de burde komme til sykehuset så snart som mulig for å si farvel.

7-8 uker tidligere hadde Henry fått vite at kreften ikke kunne behandles mer, og de to fikk da flytte inn sammen på pleiehjemmet. Deres siste uker ble tilbrakt sammen, og de var begge mye lykkeligere enn på lenge.

To av de fem De Lange barna var til stede da foreldrene gikk bort, og Jeanette sovnet stille inn mens sønnene leste fra bibelen til henne. Sønnen Keith gikk da bort til Henry, som ikke hadde vært ved bevissthet på flere timer, og sa at Jeanette hadde dratt til himmelen, og at han kunne bli med henne. Plutselig åpnet Henry øynene og kikket kjærlig over på kona si før han la seg ned igjen. 20 minutter senere sovnet han også inn.

 

Men 25 minutter etterpå ser sønnen noe utrolig. Klokka hadde stoppet på 5:30 – minuttet da faren gikk bort. De Lange familien tror at dette var en beskjed fra Gud: At dette var riktig tid for foreldrene å forlate denne jorden.

Se hele historien i videoen nedenfor, og del den gjerne med vennene dine på Facebook.
Kommentarer

kommentarer