Det ser ut som en helt vanlig tatovering, men SE hva som skjer når kvinnen beveger på skuldrene!

Vi har ofte svært forskjellig syn på tatoveringer: Noen synes de er utrolig flotte, mens andre synes at hud ser finest ut uten noe ekstra «pynt» på. Men samme hva man selv synes om tatoveringer, tror jeg vi alle kan si oss enige i at tatovører er noen ordentlige kunstnere.

I lang tid har tatoveringer vært en måte for mennesker å uttrykke hvem de er. Og for å bli tatovør trenger du en god dose fantasi, talent og teknikk. Skygger, lys, former, perspektiv og farger er bare noen av de tingene en tatovør må kunne beherske for å skape livslange kunstverk direkte på huden til folk.

 

Men, som alle andre kunstformer, driver tatoveringskunsten stadig å utvikler seg. I videoen nedenfor kan du også se hvor mye plasseringen kan ha å si for tatoveringen.

Om man bare stirrer rett på tatoveringen i videoen ser den ganske normal ut, men så blir den plutselig levende rett foran øynene dine!

SE selv og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer