Paret synes at bjørnen beveger seg rart. Men når de ser HVORFOR reagerer de på sekundet!

Bjørner kan være noen farlige dyr, og vi skal være svært varsomme om vi treffer på dem når vi går på tur. Men om de er i fare må vi heller revurdere tilnærmingen vår til dem – vi bør jo hjelpe om vi kan!

Dean og Samantha var bare ute på tur når en svartbjørn ble litt for innpåsliten. De kom seg raskt tilbake til bilen, men når de kikket ut for se etter bjørnen så de noe som fikk dem til å løpe ut av bilen igjen – mot bjørnen.

Noe stemmer bare ikke. De ser bjørnen løper rundt i et merkelig mønster og når de kommer nærmere så ser de hva som feiler den: Bjørnen har satt hodet fast i noe som ligner på en slags melkekanne. Den prøver febrilsk å få den av og komme seg i trygghet, men den svarte kannen sitter bom fast.

Det er her paret bestemmer seg for å gripe inn.

Bjørnen er selvfølgelig redd siden den ikke kan se hva som skjer, og prøver å flykte. Bjørnen kommer seg til slutt vekk fra dem, men de får tak i flere hjelpere og de får tak i den vel inne i skogen igjen.

Noen har funnet en liten sag de kan løsne kannen med da den ikke rikker seg ved å bare dra i den.

Heldigvis er ikke bjørnen fullvoksen enda, og en mann klarer å holde den nede mens de sager i kannen. Etter noen lange minutter med arbeid får de endelig revet av kannen av bjørnens hode. De slipper taket i dyret og bjørnen løper fra dem så fort den bare klarer.

Dean, Samantha og resten av hjelperne kan bare se på at bjørnen kommer seg uskadd i sikkerhet, og kan føle seg fornøyde med å ha hjulpet det flotte dyret!

 

Så utrolig flaks at de så at bjørnen var i knipe! Så fast som den kannen satt tviler jeg på at den hadde fått den løs selv, og hadde mest sannsynlig dødd uten hjelpen fra de tobeinte den støtte på tidligere den dagen.

Se videoen selv, og del den gjerne videre med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer