Tigeren føder ungen sin. 2 minutter senere blir alle som ser på bekymret!

Naturen er fantastisk. Og å få se at nytt liv kommer til verden er alltid et mirakel, enten det er mennesker eller dyr.

BBC Earth filmet mens de ventet på at tigeren Kaitlyn skulle få sin første unge. Når videoen starter har den flotte tigeren allerede holdt på i flere timer. Giles er utenfor buret hennes og passer på, og de ansatte på Australia Zoo observerer via video.

Og når tigerungen kommer til verden jubler alle og klapper. Den nybakte moren slikker på ungen for å få den til puste, men den sliter. Giles og de andre er svært bekymret og står klare til å gå inn om det trengs.

 

Men morsinstinktene tar over og Kaitlyn fortsetter å slikke ungen, og endelig puster den – såpass så at den skremmer moren sin med noen høye skrik.

Men så skjer det noe mer – se selv i videoen nedenfor og del den gjerne på Facebook!
 

Kommentarer

kommentarer