Den gamle Rolex-klokka hans blir vurdert av en ekspert. Men han får SJOKK når han får vite hva den er verdt!

Det er alltid lurt å få en uavhengig tredjepart til å ta en vurdering av verdien til gamle gjenstander før vi selger det. For denne Amerikanske veteranen var det i hvert fall bra at han gjorde det, ellers ville han helt sikkert ha solgt klokka for en brøkdel av dens egentlige verdi!

Bakgrunnshistorien:

Denne tidligere soldaten var stasjonert i Tyskland i 1960 da han ble tipset av en av sine overordnede om å kjøpe en Rolex med seg før han dro hjem. Han mente at en Rolex var den beste klokka i verden, og den unge soldaten fulgte rådet hans. Han brukte mer enn en hel månedslønn på klokka, som da kostet ham $ 120.

Evalueringen:

Når han skulle få klokka evaluert av eksperten tok han også heldigvis med seg alt av den originale forpakningen, originale deler, og alt av kvitteringer og dokumentasjon. Og godt var det! På grunn av dette fant eksperten nemlig ut at dette var en Rolex GMT-Master 1960, den første av denne serien som Rolex produserte.

 

En uventet estimert verdi:

Når eksperten oppsummerte alle grunnene om hvorfor denne klokka var så unik sier han at bare klokka alene kan selges for mellom $ 35 000 og $ 45 000. Men hele pakken samlet? Da ble det lett mellom $ 65 000 og $ 75 000! Snakk om flaks at han tok vare på alt!

Se reaksjonen til veteranen med egne øyne i videoen under, og del den på Facebook med vennene dine!
Kommentarer

kommentarer