Juryen rister på hodet av 12-åringens låtvalg. Men når hun begynner å synge får de HAKESLEPP!

Maria Gough fra Wales bestemte seg for å delta i «Britain’s Got Talent» i 2015, når hun bare var 12 år gammel. Og med god grunn. Den vesle jenta er nemlig i besittelse av en stemme og et talent som mange voksne bare kan drømme om!

Hele familien hennes var der når hun skulle frem på scenen for å synge første gangen foran juryene. Men når Maria går inn på scenen og forteller juryen at hun skal synge en sang av Whitney Houston, rynker de på pannen. Whitney Houston er jo verdenskjent for sin store stemme og komplekse sangteknikk, og de aller fleste som prøver å synge sangene hennes holder ikke mål. Hvordan skal liksom en 12-åring klare å måle seg med en slik legende?

 

Juryens bekymrede og skeptiske fjes avskrekker derimot ikke Maria, og godt er det! Så snart Maria begynner å synge begynner juryen å måpe. Bare se klippet nedenfor, så skjønner du hvorfor!

Del denne utrolige videoen med dine venner på Facebook også!
Kommentarer

kommentarer