Bonden koster i låven. Men når musikken settes på? Vi ler så tårene triller!

Det er en grunn til at noen videoer går viralt. Denne videoen starter som en helt vanlig dag i låven for bonden, der han driver å koster bort høy fra gulvet. Men akkurat i det du begynner å kjede deg, skrus musikken på. Og tro meg – Cheap Thrills av Sia har aldri sett så bra ut!

Bonden heter Jay Lavery, og selveste Ellen DeGeneres har intervjuet ham etter denne videoen ble spredt som ild i tørt gress på nettet. Lavery sier at han spiller musikk i låven for å berolige dyrene – alt fra hip hop til klassisk musikk – og at låven er kald og dermed at dansingen varmer ham opp!

Dette MÅ du bare se selv! Jeg sitter og ler enda!

 

Videoen ser du nedenfor, og DEL den med venner og kjente på Facebook!


Kommentarer

kommentarer