4-åringen oppfører seg rart etter å ha fått barnevakt. Det skjulte kameraet viser alle foreldres VERSTE mareritt!

En av de største bekymringene foreldre har er om barna er trygge når de ikke er med dem selv. Å stole på at noen skal passe på barnet ens er ikke alltid lett, spesielt om barnet ikke har mulighet til å si ifra om noe er galt.

Sist Juni ansatte Tiffany Fields en barnevakt som skulle passe på hennes 4 år gamle sønn, Luke. Luke har Downs syndrom, epilepsi og en hjertefeil. Lilly White blir ansatt gjennom et byrå i Lexington, Kentucky.

 

 

 

Tiden gikk, og Tiffany merker at sønnens oppførsel forandrer seg. Morsinstinktet sier henne at noe er fryktelig galt, og hun setter opp skjult kamera hjemme. Barnevakten vet ikke at hun blir filmet, og det Tiffany får se er alle foreldres verste mareritt.

Dette opptaket skapte store reaksjoner i USA, og har hjulpet å introdusere flere lover som skal beskytte barn fra grusomheter som dette…

Se selv og DEL på Facebook…
 

Kommentarer

kommentarer