På vei til bryllupet kjenner bruden at noe BEVEGER seg i håret. Det legen finner ryster alle!

For mange jenter er det å gifte seg en drøm. Alt skal være 100% perfekt og det finnes de som planlegger bryllupsdagen i flere år!

Det er jo også derfor bryllupsplanleggere finnes, slik at ingenting skal gå galt på den store dagen, samt at det er mindre stress for bruden.

Men for akkurat denne nydelige bruden ville nok selv ikke det ha hjulpet… Se i videoen under hvorfor bryllupet hennes ikke gikk helt som planlagt!

 

Kelly hadde nylig kommet hjem fra utdrikkningslaget sitt på Costa Rica der hun hadde fått noen myggstikk i bakhodet. Hun hadde ikke tenkt noe mer over det og fortsatte festelighetene med venninnene.

Etter at hun kom hjem fløy tiden av gårde og plutselig var den store dagen ankommet. Men på vei til vielsen skjedde det noe forferdelig. Kelly begynte å skrike og oppførte seg merkelig.

Hun fortalte at det var noe som rørte på seg i bakhodet hennes, men familien trodde ikke på henne og ble redde for at det var noe psykisk ille med henne. Kanskje det bare var nervøsiteten og stresset før brullupet?

Men nei, Kelly fortsatte å påstå at det virkelig VAR noe som rørte på seg under håret hennes.

Familien kjørte innom sykehuset på vei til kirken, og etter litt venting fikk hun endelig komme inn til legen.

Når han begynte å undersøke bakhodet hennes kunne han bekrefte det hun hadde sagt hele tiden – det VAR virkelig noe som bevegde seg der!

Når legen Edward Panacek tok frem en nål forsto endelig familien at Kelly ikke var gal.

Etter en stund kan legen vise frem det som rørte seg under hodebunnen: En gigantisk larve!

Men det slutter ikke der: Flere larver blir plukket ut fra Kellys sår i bakhodet.

 

Når Kelly hadde fått myggstikk på Costa Rica hadde myggen tatt med seg egg fra en «human botfly» som ble lagt igjen under huden hennes. Disse eggene klekte uheldigvis på bryllupsdagen hennes…

Nedenfor kan du se en rekonstruksjon av den ekle hendelsen:

DEL videoen gjerne på Facebook!
Kommentarer

kommentarer