Den lille elefantungen avvises av flokken sin. Men SE hvem som dukker opp bak sandhaugen!

Lille Ellie mistet sin vilje til å leve etter å ha blitt avvist av flokken sin. Ellie var syk, og hadde bl.a. blodforgiftning. Karen Trendler og de andre som jobber på Thula Thula Thula Rhino Orphanage ble Ellies redning.

Ellie’s situasjon var svært kritisk når de fant ham, og han trengte medisinsk hjelp øyeblikkelig.

Men det skulle vise seg å være vanskelig å holde Ellie i live. Han var nemlig allergisk mot melk. Heldigvis, litt om litt ble Ellie bedre og sterkere. Men noe manglet, og Ellie var ofte sliten, usosial og lei seg. Han trengte en venn – og der kommer hunden Duma inn i bildet!

Det var takket være Duma at Ellie fikk tilbake livsviljen igjen. En sann venn gjennom tykt og tynt!

 

Se videoen under og DEL denne hjertevarmende historien med alle på Facebook!
Kommentarer

kommentarer