Kvinnen veide hele 155 kg. Men se på den utrolige forvandlingen hennes etter hun har løpt et MARATON!

Det finnes få ting som kan bryte ett menneske ned så mye som mobbing gjør.

Det var nemlig mobbing som nesten holdt på å ta Tracy Ryans liv. Allerede fra barndommen av ble hun mobbet fordi hun var tjukk. De nedsettende kommentarene, blikkene og hviskingen som foregikk bak ryggen hennes sendte henne inn i en ond spiral som bare fikk henne til å spise mer trøstemat.

Dette fortsatte helt opp i voksen alder, og endte opp med at Tracy til slutt veide hele 155 kg.

Men en dag bestemte hun seg for at nok var nok, og nå har hennes forvandling inspirert tusenvis av mennesker over hele verden!

Som barn ble Tracy mobbet. Hun fikk høre at hun var tjukk, og de andre barna frøs henne ut og ville ikke leke med henne. Alt på grunn av tallet på vekta.

Mobbingen sendte Tracy inn i en ond spiral: Hun spiste mer på grunn av mobbingen, og hun ble mobbet mer på grunn av at hun la på seg – som fikk henne til å spise enda mer.

Hun søkte trøst i mat selv om hun visste innerst inne at det ikke var bra for henne å spise så mye som hun gjorde.

Hun løy til seg selv om at hun var lykkelig selv om hun følte seg dårlig, og kroppen vokste og vokste i takt med at hun ble eldre.

Når Tracy nærmet seg 30 veide hun omtrent 155 kg.

Men problemet med å være overvektig når man blir eldre er at risikoen for forskjellige sykdommer og plager øker for hver dag som går. Kreft, hjertesykdommer, diabetes og andre livsstilsykdommer var bare noen av de som skremte Tracy.

Leger, ernæringsfysiologer, og annet helsepersonell gjorde alt i sin makt for å hjelpe henne å ta tak i sin potensielt dødelige fedme. Men selv om Tracy gjerne ønsket å forandre seg, manglet hun gjennomføringevnen.

MEN Tracy hadde nok bare spart opp jernviljen til det rette øyeblikket, for til slutt fikk hun nok!

Tracy brukte den profesjonelle hjelpen hun ble tilbudt, men det var til syvende og sist opp til henne selv å forandre livet sitt. Reisen til et sunnere liv skulle bli utrolig tungt, men også utrolig givende!

En plan ble satt opp – og Tracy byttet om på alle sine gamle vaner.

Hun begynte å trene, og gav ikke opp uansett hvor slitsomt det ble!

Sakte men sikkert begynte Tracy å føle seg bedre.

 

Plutselig kunne hun spille tennis og bli med på fjellklatring – noe hun aldri hadde trodd hun skulle få til!

Og vekten raste av. Til slutt hadde Tracy gått ned nesten 100 kg uten å gå på slankekur, bruke legemidler eller kirurgi.

Det som hun før trodde var umulig var nå plutselig en mulighet, og en av Tracys drømmer gikk i oppfyllelse: Tracy klarte å gjennomføre sitt livs første maraton!

Og forvandlingen er oppsiktsvekkende:

Tracy gjorde det umulige med hjelp av sin egen stå-på vilje og drivkraft.

Hun trosset alle odds og overvant den onde sirkelen hun hadde vært fanget i  siden barndommen – og reddet med det sitt eget liv.

For ei dame!

Gå ikke glipp av dette klippet om hennes utrolige reise. Det viser bare at ingenting er umulig!

Del denne videre for å inspirere andre!
Kommentarer

kommentarer