Bussjåføren ser en kvinne som vil ta selvmord. Da stopper han og stiller henne 1 LIVSVIKTIG spørsmål!

Hverdagshelter kommer i mange former, enten det handler om å ta vare på dyr, hjelpe til i nærområdet, eller faktisk redde liv.

Denne bussjåførens daglige rute inkluderte en stor utfordring denne dagen. Han så nemlig en kvinne som hadde klatret over rekkverket på en bro. Han bråstoppet bussen, åpnet dørene og ropte et spørsmål til kvinnen. Det snudde hele situasjonen hennes.

 

Darnell Barton hadde en helt vanlig morgen på jobben som bussjåfør. Han kjørte ruten sin og plukket opp folk som var på vei til jobb.

Så tar turen en brå vending.

På den ene broen ser han noe merkelig. En kvinne har klatret over rekkverket på broa og nedenfor henne er trafikken tett. Darnell skjønte fort at dette ikke var noen spøk. Kvinnen skulle ta sitt eget liv.

Darnell bråstopper, og bestemmer seg for å hjelpe henne. Det å få passasjerene på jobb i tide var plutselig ikke så viktig, sammenlignet med kvinnen som var et lite steg fra døden.

Han ropte til henne, men fikk ikke noe svar først. Da spør han kvinnen: «Frue, det ser ut som om du har en dårlig dag. Kan jeg gi deg en klem?»

Darnell hadde tidligere jobbet som frivillig brannmann, og visste at nøkkelen til å hanskes med mennesker som vil ta livet av seg var å aldri slutte å prate, og ikke la dem være alene.

Han fortsatte å snakke, gikk frem til kvinnen, tok henne i sine armer og spurte henne om hun ikke ville komme over på den andre siden heller. Kvinnen hørte på ham, og lot ham hjelpe henne over rekkverket igjen.

I all hast hadde Darnell klart å ringe politiet som øyeblikkelig sendte en politibil til stedet.

 

Etter å ha satt med kvinnen på fortauet en stund kom politiet. Darnell gikk inn på bussen igjen, og ble møtt av rungende applaus fra passasjerene som var sene til jobb og skole. Darnell hoppet i førersetet og kjørte dem alle dit de skulle.

Av og til er alt som trengs bare litt ekstra oppmerksomhet. Da kan vi også gjøre en forskjell, slik som Darnell.

Hans utrolige instinkt til å hjelpe kvinnen på broen reddet et liv. Forhåpentligvis kjører han samme ruten enda, og kan hver dag vite at han gjorde noe fantastisk for et medmenneske.

Se videoen under og DEL denne heltemodige innsatsen med dine venner på Facebook!
Kommentarer

kommentarer