Mann graver sin egen mors grav etter en MERKELIG telefonsamtale fra byens begravelsedirektør!

Everard Hall har perfeksjonert sitt talent i lang tid… Og han har et talent for å grave graver.
Evarard har 11 søsken, og forlot skolen etter åttende klasse for å tjene penger til sin store familie. Han begynte å jobbe hos noen som lagde gravstener. En dag fikk Everard plutselig en telefon fra en begravelsedirektør som trengte hjelp til å grave graver. Han takket ja, og har gjort det helt siden da.

Han legger stor stolthet i arbeidet sitt, og bruker ikke annet en spade og små verktøy istedet for maskiner, til sitt arbeid. Han graver alle gravene for hånd i Milbridge, ME.

Det har ikke noe å si hvem som trenger en grav: Everard er der for alle – fra kjære til fjerne, gamle eller unge – uansett grunnen til at de døde. Han har til og med gravd graver til sin egen mor, far, søster og tante.

Har tar også bilder av alle gravene han har lagd, og tar vare på nekrologer fra alle personene han har hjulpet å begrave. Hver grav må være perfekt, sier han. «Jeg ble skapt for å være graver», sier Everard. «Det er en gave fra gud.»

 

Se den fantastiske mannen i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer