Faren fikk aldri treffe sønnen sin. 28 år senere blir han overrasket av programlederen!

David Winkelspecht var forberedt på å selge alle eiendelene sine. Han hadde planer om å bruke pengene til å reise fra Las Vegas til San Diego for å treffe sønnen sin og barnebarna – for første gang noensinne.

David var bare 17 år gammel da han måtte forlate familien sin og sin gravide kjæreste for å dra i militæret. Under den tiden han var borte fikk David en sønn, som ble døpt etter ham. Etter flere år i militæret hadde han mistet kontakten med hele familien sin.

Savnet etter sønnen etterlot et tomrom som var umulig å fylle. Men en dag hadde en venn klart å spore opp Winkelspechts sønn på Facebook, og deretter begynte de å samle inn midler som var nødvendig for å kunne treffe ham.

 

I det utrolige klippet under tilbyr Fox5 Surprise Squad Winkelspecht penger for å hjelpe David med gjenforeningen.

Og det ventet enda en overraskelse.

For bare se hvem som står i kulissene og venter på David i studioet…

Kommentarer

kommentarer