Den deprimerte valpen skal egentlig avlives! Da legger legen merke til noe MERKELIG!

Det er vanskelig å tro at noen mennesker kan forlate hundene sine kun fordi de ikke er livlige nok. Når du ser på valpen Simba ser du tydelig at noe ikke stemmer.

I stedet for å ta Simba med til veretinæren, ble han forlatt på gata av hans forrige eiere. Han hadde ingen til å ta vare på ham når han aller helst trengte det. Grunnen til at de ikke ville ha ham lengre var at han ikke ville leke, og derfor burde dø.

Heldigvis ble Simba tatt hånd om. Etter undersøkelser hos veterinæren la de merke til en flått som satt på valpen. Flåtten hadde sittet på valpen en stund, noe som førte til at Simba led av skyhøy feber og derfor ikke var i stand til å leke.

Med en så høy feber var det et under at valpen i det hele tatt klarte å stå oppreist.

Simba får per dags dato god oppfølging av veterinærer, og venter tålmodig på at en kjærlig familie skal ta ham med hjem. Doktoren mener at valpen skal bli helt frisk igjen etter en stund, og vil da forhåpentligvis bli adoptert av noen som aldri vil forlate ham igjen!

 

Se videoen av valpen under, og DEL den med vennene dine!
Kommentarer

kommentarer