I en alder av 14 år kjøpte hun dette huset for 12000 dollar. VENT til du ser hva hun har gjort med det NÅ!

Hva gjorde du når du var 14 år gammel? Du eide trolig nok ikke et hus, slik som Willow Tufano. Ja, du leste riktig. Ei 14 år gammel jente som har kjøpt sitt eget hus.

Willow sin historie begynte da hun var inne på nettsiden Craiglist (en utenlandsk nettside som minner om finn.no), der hun fant ut at hun var god til å skaffe brukte møbler og ting gratis, og deretter restaurere dem og selge dem videre. Du tenker kanskje at hun ikke tjente særlig mye på dette, men hun endte faktisk opp med å tjene hele 6000 dollar. Foreldrene var litt skeptiske til den nye ‘jobben’ hennes i starten og ville at hun skulle få seg en ordentlig jobb. «Da jeg var ung leverte jeg avisen», fortalte faren.

Men det var først da Willow kom over et hus på markedet som hadde sunket veldig i pris, fra 100 000 dollar til 16 000 dollar, at historien virkelig begynner. Hun klarte å få prisen ned til 12 000 dollar og foreldrene ble veldig imponerte. De bestemte seg for å hjelpe henne med de resterende pengene hun manglet og plutselig eide 14-åringen sitt eget hus!

Men det stoppet ikke der. Nå leier Willow ut huset, som hun siden har restaurert og fikset helt selv, ut til 700 dollar i måneden og tjener penger på det. Imponerende!

 

Se mer om Willow i videoen under og DEL denne imponerende historien med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer