Noe blir kastet ut av bilen. Da oppdager sjåføren i bilen bak det UTENKELIGE!

Buddy, som han blir kalt, trakk ikke akkurat vinnerloddet i livets lotteri. Han kom til en familie som ikke brydde seg om han, og behandlet han ekstremt dårlig.

En dag, uten at noen vet hvorfor, så ble Buddy slengt ut av bilen av eieren sin mens de kjørte på motorveien.

De alle fleste familier som ønsker å anskaffe seg en hund blir nøye gransket først. Det er et stort ansvar som varer lenge, så det er viktig at man vet hva man begir seg ut på.

Dessverre finnes det mange useriøse hundeoppdrettere som selger sine kjære valper til hvem som helst, og det kan være vanskelig å si nei når barnet maser og man ser en kjempesøt hundevalp, men man må tenke ordentlig etter.

En bil som kjører noen meter bak den som Buddy er i, ser at noe blir slengt ut av vinduet, men de ser først ikke hva det er. Når de nærmer seg oppdager de de forferdelige, det er en levende hund som blir kastet ut.

Selv om det er livsfarlig å stoppe midt på motorveien, så bestemte de seg for å stoppe bilen for å prøve å redde Buddy. Flere biler har allerede kjørt forbi uten å gjøre noen ting.

Buddy som rullet flere meter når han ble kastet ut i fart, er alvorlig skadet og blir kjørt direkte til en dyreklinikk der han må bli på intensivavdelingen i flere uker.

 

Det tok 6 uker før Buddy kunne forlate sykehuset, men nå har han endelig fått en ny familie.

Buddy hadde til å begynne med veldig vanskelig for å stole på mennesker, noe som ikke er så rart etter denne traumatiske hendelsen. Men etter mye omtanke og kjærlighet så har Buddy det bra nå og elsker sin nye familie.

Her kan du se en video av Buddy, og ved 2.00 skjer en fantastisk forvandling.

Jeg kan ikke forstå hvor onde mennesker kan være, men jeg håper virkelig at den personen som har gjort dette aldri kommer i nærheten av dyr igjen.

Del dette med alle du kjenner slik at det ikke skjer igjen.

Vi står på dyrenes side. 

Kommentarer

kommentarer