Hold et øye med mannen i gule bukser når musikken starter. Han kommer til å gjøre deg MÅLLØS!

Det er nok ikke mange mennesker under 50 år som vet nøyaktig hva Boogie Woogie er. Man kan si de har gått glipp av noe! Selv om denne opptredenen fant sted i 2004, tar den oss tilbake til den gamle, gode tiden med rock ‘n’ roll.

Pianisten Silvan Zingg er en erkjent Boogie Woogie-komponist fra Sveits. Her spiller han sin egne låt «Dancin’ The Boogie» og de to danserne, William Mauvais og Maéva Truntzer, byr på en framførelse publikum sent kommer til å glemme!

Millioner av seere verden over har blitt forbløffet av dansernes talent, og vi forstår hvorfor. Det er bare å holde øye på deres føtter så fort musikken starter. Deres teknikk og fotarbeid er helt enkelt trollbindende, og vi klarer ikke å fjerne blikket fra de.

Se pianisten Silvan og dansernes opptreden under, og DEL dette energiske showet med dine venner!
Kommentarer

kommentarer