12 søsken danser på scenen. Men når de plukker fram instrumentene? Vi har ALDRI sett noe lignende!

De 12 søsknene du kommer til å se i videoen under har medvirket i flere talk-show og talentkonkurranser. Når du ser videoen kommer du til å forstå hvorfor. Vi har aldri sett noe lignende!

Ikke bare er de fantastiske dansere, men de har også lært seg å spille instrumenter. De fleste av dem er fremdeles barn, men det hindrer ikke talentet. Her viser de oss en energisk og moderne tolkning av en tradisjonell keltisk dans.

 

Det er vanskelig nok å komme overens når man har 2 søsken, men se for deg å ha 12 søsken! Det er litt av en utfordring. Men denne familien har tydeligvis lykkes i å holde kaoset under kontroll – ved hjelp av dans!

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer