Pappaen holder tale. Da LØPER plutselig brudgommen ned kirkegulvet!

Under Cody og Kelly Campbell bryllupsmiddag i september 2015, holdt en av gjestene en tale. Han så rett på Cody og sa «Om jeg noensinne er i en situasjon der jeg behøver en brannmann for å hjelpe meg, håper jeg at det er du, eller noen som er som deg».

Da tok det hele plutselig en vending, og Codys mamma skrek ut at en av gjestene holdt på å kveles av en bit kjøtt. Cody forsøker å lokalisere faren og hopper fra bordet for å hjelpe gjesten som kveles. Han tenker raskt og utfører Heimlich-manøveren.

Gjesten fikk opp kjøttbiten og kunne puste igjen, og kunne senere spise videre slik at den gledesfylte festen fortsatte!

 

Cody redder liv hver dag – og hans bryllup var inget unntak. Dette er ett øyeblikk han og hans frue aldri kommer til å glemme!

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer