Hun er 94 år og ingen tror hun kan danse. Men herregud! VENT til musikken starter!

Jeg er sikker på at dette kommer til å toppe alle andre danseforestillinger du har sett. Kvinnen i videoen heter Mathilda Klein og er 94 år gammel.

Når jeg så begynnelsen av videoen hadde jeg ingen forventninger til hva som skulle skje. Når Mathilda Klein steg inn på dansegulvet med en rullator sammen med sin yngre danspartner Danny Maloney, overrasker de hele publikum med sine raske dansesteg.

Men det er når de setter på quickstep-låten at ting begynner å skje. «Det her er hva jeg gjør», sa 94-åringen i et intervju med United States Amateur Roller Skating Association. «Det holder meg i live.»

 

Se danseforestillingen i videoen under, og DEL med dine venner om du ble like imponert som vi ble!
Kommentarer

kommentarer