32-åringen har en aggressiv kreftsvulst. Men når legene ser DETTE under behandlingen får de sjokk!

Ana-Alecia Ayla kjemper en tøff kamp: i 2015 ble kvinnen diagnostisert med livmorhalskreft. Likevel nekter hun å la sykdommen ta knekken på henne. Hennes mann og tre år gamle datter står ved siden hennes i kampen mot kreft.

 

kreftjente

I begynnelsen trodde familien at Ana-Alecia hadde beseiret sykdommen, men etter flere år med operasjoner fastslo legene at kreften hadde spredd seg til flere organer. Dermed måtte hun gå gjennom en rekke flere cellegiftbehandlinger. Ana-Alecia nektet fremdeles å gi seg, hun skulle ikke la sykdommen definere hvem hun er.

kreftjente1

Ana-Alecia danser seg gjennom cellegiftbehandlingene, og har et massivt støtteapparat bak seg ledet av hennes beste venn, Danielle Andrus. Danielle besøker Ana-Alecia ofte, og det var slik de kom på ideen om å kombinere sykdommen med det de elsket aller mest, nemlig dans.

kreftjente2

Ana-Alecia håper å spre glede og positivitet blant andre kreftpasienter ved å vise dem at man fremdeles kan drive med det man elsker aller mest. Videoen av de to dansende jentene har nå blitt sett av flere millioner mennesker, og har inspirert mange til å ikke gi opp kampen mot kreft.

 

Vi heier på deg, Ana-Alecia!

Se den energiske danseduoen i videoen under, og DEL den med vennene dine!
Kommentarer

kommentarer