Han hadde vært borte fra sin beste venn i 2 år. Gjenforeningen? Det mest rørende jeg har sett!

Sersjant Tom Hansen står på flyplassen i Boise, Idaho og ser ser nervøst rundt. To år har gått siden han sist så kameraten sin fra militæret. «Det er som om en del av meg har forsvunnet,» sa Hansen i et intervju med NBC. «Det skal bli godt å få henne tilbake!». Når Taylor ankommer flyplassen løper hun rett bort til Hansen og får verdens største bamseklem.

Taylor logrer med halen og stryker seg inntil Hansen – hun ble nylig pensjonert fra å være militærhund for Amerikanske styrker i Afghanistan. Hansen beskyttet henne under skuddvekslinger, mens Taylor beskyttet ham fra en rekke bomber. De var en drømmeduo!

 

Molli Oliver, en flyvertinne fra United Airlines, var grunnen til at Hansen fikk se igjen sin aller beste venn. Molli har som mål å gjenforene militærhundene med sine tidligere eiere. «Jeg elsker hunder, og jeg elsker militæret fordi de beskytter oss, derfor ønsker jeg gjerne å kombinere begge deler», sier Molli.

Det kan ofte være dyrt å gjenforene militærhunder med eierne sine, og prosessen er lang. Molli tar hånd om hundene på egen bekostning, og har så langt klart å gjenforene fem tjenestehunder med eierne sine! Hansen legger ikke skjul på hans takknemlighet, og har sammen med Molli opprettet en side på YouCaring.com, under navnet «Reuniting Battle Buddies»,  der alle kan donere penger for å få hund og eier gjenforent.

Se videoen under, og DEL solskinnshistorien med vennene dine!
Kommentarer

kommentarer