Turistene bader i bassenget. Men se HVEM som plutselig dukker opp til høyre i bildet!

Når man er ordentlig tørst kan man gjøre nesten hva som helst for å slukke tørsten. Ikke bryr man seg om det bader turister i vannet du har tenkt å drikke fra heller, i alle fall ikke hvis du er denne elefanten!

Denne fantastiske videoen er filmet på Elephant Sands, en campingplass og bungalow-oase som ligger nord-øst i Botswana. Utenfor campingen er det et svømmebasseng der det ofte kommer tørste elefanter og drikker fra. Dette gir turistene mulighet til å observere de svære dyrene på nært hold!

Turistene blir helt i sjokk og sitter musestille for ikke å forstyrre elefanten. Tenk å få oppleve dette!

 

Se den utrolige opplevelsen i videoen under og DEL den med de du kjenner!
 

 

Kommentarer

kommentarer