Hun stikker dette ned i sitronen. Dette smarte trikset gjør middagen MYE morsommere!

Planlegger du å invitere gjester over på middag og vil imponere med en morsom, liten gjenstand du kan sette på bordet? Dette er noe som ikke bare ser gøy ut og er morsomt å bruke, men også smart! La oss si at du har laget en deilig salat og gjestene har lyst til å «sprite» opp salaten med litt sitronsaft. Istedet for å gjøre hendene sine grisete ved å klemme ut juicen av en vanlig sitron, kan du lage denne smarte sitronsprayen og sette den på bordet ved siden av salaten!

Først masserer du innsiden av sitronen, kutter av en del av toppen av sitronen og plasserer en spray dispenser inn i den. Du kan enkelt da spraye sitronsaft på matrettene dine! Du unngår gris, det er enkelt å lage og ikke minst noe morsomt gjestene dine sent kommer til å glemme!

Se hvordan du gjør det i videoen under og DEL dette smarte trikset med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer