Overvåkningsvideoen viser bestemoren ved barnesengen. Det som skjer på 0:13? Jeg ler så tårene triller!

61 år gamle Valerie Sharp fra Alabama (USA), passer på sitt barnebarn, mens foreldrene er på arbeid. For å kunne legge den lille babyen i sengen sin, er den korte, 1.55 meter lave bestemoren nødt til å bruke en liten stol. «Armene mine er så korte at jeg ikke rekker ned til madrassen i sengen uten en krakk», forklarer Valerie. Hun har klart å legge barnebarnet sitt til sengs uten problemer mange ganger før, men noe går galt denne dagen…

Valerie mister balansen og lander rett i babysengen. Heldigvis ruller hun over på siden, slik at hun ikke lander på den lille babyen. Når moren til lille babyen ser på opptakene klarer hun ikke la være å le av den klumsete bestemoren. Hun legger ut videoen på Facebook og siden har den blitt sett av millioner. «Å nei, hele verden ser på rumpa mi!», er reaksjonen til bestemoren. «Jeg syntes synd på henne først, men den lille gutten har det bra og videoen har fått millioner til å le, så det er jo en god ting!»

 

Se den morsomme videoen under og DEL den med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer